fbpx

1951 Bulgaristan Göçmenleri Vatandaşlık Alabilir Mi?

  • Yayınlayan: BulgaristanVatandas.com
bulgaristan-oturum-izni-oturma-izni

1951 Bulgaristan Göçmenleri Vatandaşlık Alabilir Mi?

Firmamız aracılığı ile Bulgaristan göçmenleri vatandaşlığını geri almak mümkündür. Bulgaristan vatandaşlığı ‘nı geri almak isteyen için bir takım kriterler bulunur.

Yasal haklarını arayan 1951 yılı göçmenleri, vatandaşlık taleplerini ortaya çıkardılar. 1951 göçmenlerinin Bulgar vatandaşlıklarını geri alabilmeleri için bazı şartları vardır. Evraklarını tamamlamaları ile birlikte vatandaşlıklarını geri alabilirler.

Nasıl Bulgaristan Vatandaşı olunabilir?

Bulgaristanvatandas.com olarak sizleri Bulgaristan vatandaşı yapabiliyoruz. Muhacir belgeleri, isim denklik belgeleri, eski Bulgar pasaportu, doğum belgesi gibi kanıtlayıcı belgeler istenmektedir. Bu belgeler ile birlikte Adalet Bakanlığı üzerinden vatandaşlık sorgulaması yapılır. Gelecek olan cevaba göre de vatandaşlık işlemleri başlatılır.

Vatandaşlık alma konusunda, oturum izni için ne gibi şartlar olduğu, ayrı ülkelerde bulunan ailelerin buluşmasına, evlilik ve doğum gibi durumların bildirilmesinde, vize işlemlerinde ve şirket kurulumlarında yardımcı olunur. Bir çeşit danışmanlık hizmeti şeklinde verilir.

1951 Göçmenlerinin Bulgaristan Vatandaşlığında Başvuru Hakkına Sahip Olmak İçin Şartlar

  • Bulgaristan vatandaşı olmak için ilk aranan şart köken olarak Bulgar olmak,
  • Anne babanın Bulgar Göçmeni olması gerekir,
  • Eski Bulgar göçmenlerinden olmak şeklinde sayılabilir.

Bulgaristan Vatandaşlarının Hakları Nelerdir?

Bulgaristan Cumhuriyeti Vatandaşları Avrupa Birliği Vatandaşı olmuş olur ve diğer Avrupa Birliği Vatandaşlarının sahip olduğu haklara sahip olurlar. Bulgaristan Vatandaşları isterlerse diğer Avrupa Ülkelerinde yaşama ve çalışma hakkı elde ederler. İsterlerse sadece gezmeye vizesiz olarak gidebilirler.

Bir kişi etnik köken bakımından Bulgar ise, ülkede belirlenmiş olan ikamet ve dil şartına bakılmaz. Anne ya da babası Bulgar olan kişiler onlar üzerinden vatandaşlık başvurusu yapabilirler. Bulgar bir kişi ile evlilik yapılırsa Türkiye’de bulunan temsilciliklerden vize için başvuru yapılabilir.

Etnik köken bakımından Bulgaristan ile alakası olmayan kişi Bulgaristan Cumhuriyeti Vatandaşı olmak isterse 512 bin Euro gibi bir rakamla devlet tahvili alınmalıdır. Ülkeye belirli bir yatırım veya fayda sağlama şartı da vardır ki böyle bir durumda dil ve ikamet şart da aranmaz.

Bulgaristan Vatandaşı Nasıl Olunur?

Bulgaristan Vatandaşı Nasıl Olunur?

Bulgaristan vatandaşı olmak için çeşitlik şartların yerine getirilmesi gerekir.

Bulgaristan vatandaşı olmak için şartlar şu şekildedir;

  • Başvuru yapan kişinin Bulgaristan’da ya da Türkiye’de bir suçtan dolayı hüküm yememiş olmalıdır.

Her başvuruda mecburi bir şart olmasa da Bulgar dilini bildiğini gösteren belgeye sahip olmak da önemli bir detaydır.

Firmamızın Göçmenlere Sağladığı Hizmetler

Bulgaristan göçmenleri olan vatandaşlara bulgaristanvatandas.com sitemiz üzerinden hizmetimiz devam etmektedir. Bulgaristan vatandaşlığını geri almak isteyen vatandaşlar isterlerse ofisimizi ziyaret edip danışmanlık hizmeti alabilirler. Göçmen statüsünde olan vatandaşların her türlü vize işlemlerini yapmaktayız. Oturma izinlerini almaları için titizlikle firma olarak hizmet vermekteyiz. Çalışan kişiler içi sigorta hizmetlerimiz mevcuttur. Evlenmek isteyen göçmen vatandaşlar için evlilik için gerekli olan evrakları hazırlamalarına yardımcı olmaktayız. Göçmenlere sağladığımız diğer hizmetler içerisinde oturma izni olanların oturma iznini uzatmalarında bulgaristanvatandas.com firması olarak yardım ediyoruz.

 

 

Bulgaristan

Sizin de Bulgaristan Vatandaşlığınız veya Oturum İzniniz olsun istiyorsanız Mesajınızı Bırakın Sizi Arayalım !

Yazar: BulgaristanVatandas.com

Bir yanıt yazın

2 yorum

  • Ahmet Akdeniz

    1950 göçmen vatandasligi

    • BulgaristanVatandas.com

      Vatandaşlık almak için gerekli şartları taşıyıp taşımadığınızı tam olarak bilemiyoruz. İletişim formundan bize iletişim bilgilerinizi iletebilirsiniz. 02886060969 Telefon numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

×
Merhaba !

WhatsApp Müşteri Temsilcimize aşağıda yer alan buton ile mesaj atabilir veya 7/24 İletişim Formumuz üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

× WhatsApp Destek